امروزه چگونگی تربیت فرزندان از رایج ترین دغدغه های والدین است اما روانشناسان توصیه های زیادی برای کمک به والدین در تربیت کودکان بیان کرده اند.
توصیه روانشناسان برای تربیت بهتر فرزندان
تربیت فرزندان در این دنیای پیچیده و پیشرفته اصلا کار راحتی نیست . هر روز فاکتورهای تربیتی در حال تغییر است و ما نیز باید یک والدین کاملا آپدیت شده با عقاید و نظریه های جدید باشیم تا بتوانیم از پس یک تربیت معقول بربیاییم .
خوشبختانه مقالات زیادی در این باب وجود دارند که می توانند راهنمایی برای والدین باشند . در این قسمت نیز راهکارها و توصیه هایی را از روانشناسان بیان می کنیم که در تربیت فرزند به شما کمک می کند .
1. به کودکتان کمک کنید تا به احساسات منفی اش غلبه کند.
کودکان نیز مانند انسان های بزگ تر دچار احساسات منفی مثل خشم ، حسادت ، خجالت یا تنفر می شوند . این وظیفه ما والدین است که بتوانیم در تعادل این احساسات به آن ها کمک کنیم و تشخیص دهیم که چه عواملی باعث ایجاد چنین احساسات منفی در آن ها شده است .
باید به آن ها کمک کنیم که احساسات خود را تجزیه تحلیل کنند و به احساسات منفی شان غلبه داشته باشند . زمانی که فرزندان بتوانند با این احساسات منفی کنار بیایند ، قطعا در نوجوانی نیز کمتر دچار آسیب می شوند .
2. به آن ها یاد دهیم تا با مشکلات روبرو شوند.
نباید جلوی توانایی های فرزند خود را بگیرید و همه امور را خودتان به دست بگیرید. از کودکی به ان ها یاد دهید که چگونه با مسائل و مشکلات زندگی روبرو شوند . علت و ریشه مشکلات آن ها را پیدا کنید .
شرایط و استراتژی ها را تجزیه تحلیل کنید و اگر کودک به فعالیت هایی که موظف به انجام آن، مثل کلاس کاراته اش توجه نمی کند ، باید دلیل این کار را از او جویا شوید و دلیل این بی علاقگی را پیدا کنید تا راحت تر به او کمک کنید .