ام آر آی یکی از روش های تشخیص بیماری از طریق عکس برداری می باشد که طبق دستور پزشک در طی شرایطی باید انجام گیرد. اما ام آر آی چه مشکلاتی را تشخیص میدهد؟
در این مطلب می خوانید :
- ام.آر.آی چیست و چه کاربردی دارد؟
- چرا ام.آر.آی انجام میدهیم؟
- انواع ام آر آی و مشکلاتی که این روش برایشان تجویز می شود
- MRI مغز
- MRI ستون مهره ها
- MRI استخوان و مفصل ها
- MRI حفره شکم
- MRI ویژه دستگاه گردش خون
- کاربردهای ام آر آی
- قبل از اسکن ام آر آی
- رنگینه کنتراست ام آر آی
- ام آر آی ؛ بی هوشی و آرام بخش
- درطول اسکن ام آر آی
- پس از اسکن ام آر آی
- ام.آر.آی بجای سی تی اسکن
- مسائل مربوط و ملاحظات پزشکی که قبل از ام.آر.آی باید در نظر گرفته شود
- فلز
- بارداری
- ناشتا بودن
- ترس از تنگنا
- عوارض جانبی ام آر آی
- سردرد
- سرگیجه
- مشکلات تنفسی
- قرمز شدن
- کهیر
- لخته شدن خون
ام.آر.آی چیست و چه کاربردی دارد؟
تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (ام.آر.آی) آزمایشی است که از یک آهنربای قوی، امواج رادیویی و یک رایانه برای دیدن جزئیات بدن شما استفاده می شود، پزشک شما می تواند با این آزمایش نحوه درمان را نیز تشخیص دهد و بر خلاف اشعه ایکس و سی تی اسکن ،ام.آر.آی از اشعه یونیزاسیون منفی پرتو ایکس استفاده نمی کند. این بخش از بهداشت و سلامت به ارائه نکات و توضیحاتی درباره ی این مطلب پرداخته شده است.
چرا ام.آر.آی انجام میدهیم؟
ام.آر.آی به پزشک کمک می کند تا یک بیماری و یا آسیب را تشخیص دهد و نحوه و چگونگی درمان را شروع می کند، ام.آر.آی در قسمت های مختلف بدن انجام می شود خصوصا برای دیدن بافت های نرم و سیستم عصبی کارآمد تر است.
ام.آر.آی مغز و نخاع به دنبال شناسایی آسیب مویرگ های خونی ،آسیب مغزی، سرطان، مالتیپل اسکلروزیس (ام.اس)، آسیب نخاعی و سکته مغزی هستند، ام.آر.آی قلب و مویرگ های خونی به دنبال شناسایی بسته شدن رگ های خونی، آسیب های ناشی از حمله قلبی، مشکلات قلبی و مشکلات ساختار قلب هستند.
ام.آر.آی استخوان و مفاصل به دنبال شناسایی عفونت های استخوانی، سرطان، آسیب مفصلی، مشکلات دیسک ستون فقرات، گردن و کمر درد با علائم عصبی هستند.