میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ انجام میشود. این دستگاه دارای سوزنهای بسیار ریز و ظریفی است که بعد از قرار گرفتن بر روی پوست در آن سوراخهایی ایجاد میکنند. این سوراخها فضایی برای وارد کردن داروهای درمانی فراهم میکنند.
میکرونیدلینگ یکی از روش های نیمه تهاجمی برای جوان سازی سلول های پوست است. این روش با سوزن های ریز که داخل پوست میشود، انجام میگیرد. میکرونیدلینگ بسیار مفیدتر از روش های مختلف پاکسازی پوست است و دوام آن نیز طولانی مدت می باشد. میکرونیدلینگ منجر به کلاژن سازی در پوست می شود. بعد از انجام میکرونیدلینگ پوستی شفاف تر و درخشان تر خواهید داشت. ممکن است این روش به خاطر وارد شدن سوزن های ریز در پوست، کمی ترسناک به نظر برسد. اما جای نگرانی نیست چون علاوه بر اینکه با بی حسی انجام می شود، پس از پایان دوره نقاهت، هیچ اثری بر روی پوست باقی نخواهند ماند.
سوالات مهم درباره میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ در واقع یک روش درمانی برای القای کلاژن به سطح پوست است. از سوزن ها برای ایجاد سوراخ هایی ریز در بالاترین لایه پوست استفاده می شود. این کار باعث می شود پوست، کلاژن و الاستین جدید تولید کند. به طور دقیق تر، ابزار میکرونیدلینگ شامل ۱۱ سوزن بسیار بسیار ریز بین ۰.۵ تا ۲.۵ میلی متر است. این سوزن ها به بالاترین لایه پوست نفوذ می کنند. بدن انسان زخم های کوچک را مانند زخم های بزرگ درمان می کند. وقتی سوزن ها با پوست برخورد می کنند، بدن فیبروبلاست به آن ناحیه می فرستد تا کلاژن بیشتری در پوست تولید شود. بعد از میکرونیدلینگ احساس زخمی شدن در پوست ایجاد می شود و با این روش پوست شما ضخیم تر می شود. این روش همچنین به کوچک شدن منافذ و درمان آکنه نیز کمک می کند.
چه کسانی باید میکرونیدلینگ را امتحان کنند؟
میکرونیدلینگ برای کسانی که آکنه دارند بسیار مفید است. این روش از گرما استفاده نمی کند و کاملا مکانیکی است. بنابراین برای تمام رنگ ها و انواع پوست ها بی خطر است. میکرونیدلینگ برای پر کردن جای جوش های قدیمی وصاف کردن پوست، بسیار خوب عمل می کند. همچنین به بهبود برآمدگی های سطح پوست نیز کمک می کند. اما قبل از انجام میکرونیدلینگ باید مطمئن شوید که هیچ قسمت ملتهب یا آلوده ای روی پوست شما وجود ندارد. اگر دچار چنین مشکلاتی هستید باید انجام میکرونیدلینگ را به زمان دیگری موکول کنید. همچنین اگر اگزما، روزاسه یا پوست بسیار حساسی دارید، باید از انجام میکرونیدلینگ خودداری کنید. داروهای رقیق کننده خون یا استفاده از مشروبات الکلی که باعث کم شدن آب بدن می شوند نیز می توانند تاثیر میکرونیدلینگ را کم کنند.
آیا می توان از میکرونیدلینگ برای قسمت های دیگر بدن استفاده کرد؟
بله، میکرونیدلینگ فقط برای صورت استفاده نمی شود. اگرچه اغلب این روش را برای پوست صورت استفاده می کنند. اما میکرونیدلینگ می تواند در هر جایی از پوست که به تقویت کلاژن نیاز دارد استفاده شود. به خصوص نقاطی از بدن که در اثر تغییر وزن یا زایمان دچار ترک پوستی شده اند. قسمت هایی مثل پاها، کشاله ران، قفسه سینه و یا باسن که بیشتر در معرض ترک خوردن هستند.
هرچند وقت یک بار باید میکرونیدلینگ انجام دهیم؟
تعداد دفعات انجام میکرونیدلینگ کاملا بستگی به پوست شما دارد. اگر پوست شما مشکلات زیادی دارد باید فاصله زمانی بین جلسات کوتاه تر باشد. اما اگر پوست خوبی دارید و مراقبت های پوستی را به موقع انجام می دهید، هر سه تا شش ماه یک بار میکرونیدلینگ را تکرار کنید. به طور کلی بهتر است سالی یک بار برای انجام میکرونیدلینگ صورت اقدام کنید. برای گرفتن مطلوب ترین نتیجه در نواحی دیگر بدن، باید چهار تا شش جلسه میکرونیدلینگ را تکرار کنید.
روش کار میکرونیدلینگ چگونه است؟
دستگاه بر روی پوست حرکت کرده و سوزن ها تا عمق ۲ میلیمتری لایه های بالایی پوست زخم های بسیار ریزی ایجاد می کنند. بدین ترتیب بدن به تولید فیبر الاستین و کلاژن سازی فرمان می دهد. در نتیجه، پوست بهبود یافته و آثار زخم ها، خطوط و چین و چروک ها به صورت چشم گیری کاهش می یابد.
چه شرایطی را می توان به کمک درمان میکرونیدلینگ بهبود بخشید؟
برخی از مواردی که میکرونیدلینگ در درمان آن ها بسیار موثر و شناخته شده است، عبارتند از: میزان خفیف تا متوسط جای جوش و زخم ناشی از آکنه، خطوط ریز و چین و چروک های صورت، پوست های شل و آویزان، اصلاح بافت پوست و منافذ و روزنه های باز آن.