سویق ها از مواد خوراکی پرخاصیت و البته بسیار پرکاربردی هستند که از غلات تهیه می شوند و اگر شما تصمیم به تهیه آنها دارید، خیلی ساده می توانید اقدام کنید.
با فواید سویق و طرز تهیه انواع آن آشنا شوید
سویق یکی از مواد غذایی انرژی زا است که از حبوباتی مانند عدس، گندم، برنج، جو و بسیاری دیگر از میوه ها بدست می آید که خواص غذایی و دارویی بسیاری دارد و در طب قدیم ایران و طب اسلامی، برای رفع درد و درمان بیماری ها مصرف آن بسیار توصیه شده است. در این بخش از بهداشت و سلامت به طرز تهیه سویق و انواع سویق و خواص آن می پردازیم.
سویق چیست؟
«سویق» یا «صویق» یک پودر تهیه شده از غلات یا حبوبات است که تفت داده می شود و در فارسی قدیم به آن «پِست / پَست» می گفته اند. سویق خواص فراوانی برای سلامتی دارد و برای درمان برخی از مشکلات و بیماری ها می توان از آن استفاده کرد.