غدد چشایی جنین در دو ماهه اول بارداری تشکیل می شود بنابراین جنین در رحم مادر می تواند طعم و مزه غذاها را بچشد.
حقیقت درک مزه ها توسط جنین در رحم مادر
غذاها از قابلیت برقراری ارتباط با ما برخوردارند و این موضوع حتی در مورد جنین در رحم مادر هم صادق است. حتما به ذهن تان می رسد که جنین در رحم مادر قادر است طعم غذا ها را بچشد و تشخیص دهد اما چطور و چگونگی اش را احتمالا نمیدانید، پس با ما در این بخش همراه شوید.
زمان تشکیل چشایی جنین
در دو ماهه اول بارداری، غدد چشایی جنین شکل می گیرد و در سه ماهگی دوم قادر است طعم غذا های مختلف را بچشد. تحقیقات نیز نشان داده جنین قادر است تا در رحم مادر مزه ها را بچشد. این درست دلیل این موضوع است که کودکتان طعم بعضی غذا ها را دوست دارد و بعضی از غذاها را دوست ندارد.
بعد از تولد نوزاد، نزدیک بودن طعم و مزه غذاهایی که به طعم اولین غذای که به عنوان جنین در رحم مادر تجربه کرده بود، باعث می شود خوردن آن غذا برایش لذت بخش تر باشد.