شمایی که با یک همسر همیشه شکاک زیر یک سقف زندگی می کنید٬ باید آداب زندگی با این آدم ها را بدانید و با کمی ظرافت اوضاع را برای خودتان و او راحت تر کنید.
دروغ های کوچک هم نگویید.
بگویید٬ قبل از آنکه بپرسد:
باور کنید که سکوت موفق ترین ازدواج ها را هم ویران می کند. اگر می خواهید زندگی مشترک شما عاقبت خوبی داشته باشد٬ نگذارید سکوت جایش را در خانه شما باز کند.
حرف زدن در مورد موضوعات روزمره٬ عقاید و برنامه ها می تواند گفت وگوی دونفره تان را گرم کند. وقتی همسرتان ببیند بدون نیاز به کنجکاوی از همه روز شما خبر دارد٬ دیگر نیازی نمی بیند که مخفیانه سر از همه کارهای شما در بیاورد.
انبار باروت را منفجر نکنید:
اوضاع شما با دیگران فرق می کند. همسر شما یک انبار باروت است و برای منفجر شدن تنها به یک جرقه احتیاج دارد. پس فرصت را برای منفجر شدنش فراهم نکنید.
باید بدانید چه موضوعاتی حساسیت او را تشدید می کند و از آنها بپرهیزید و اگر فکر می کنید حساسیت او بی مورد است٬ باید قبل از آنکه کاری بکنید٬ یک قدم به عقب بازگردید و به او کمک کنید تا حساسیت های بی موردش را کنار بگذارد.
همه گذشته تان را رو نکنید.
حریم خصوصی خودتان را داشته باشید:
شاید فکر کنید اگر او تمام زیر و بم زندگی تان را بداند دیگر دلیلی برای شک کردن باقی نمی ماند اما اشتباه می کنید. از همان روز اول زندگی مشترک تان یک موضوع را روشن کنید.
نگذارید به عرصه خصوصی تان وارد شود و محیط هایی که مخصوص شماست را زیر و رو کند.
از مردهای دیگر تعریف نکنید.
عشق تان را نشان دهید.
از متخصص کمک بگیرید:
اگر احساس می کنید توضیح دادن ها و دلیل آوردن هایتان همسرتان را شکاک تر از قبل می کند٬ مشاوره های انفرادی و زوج درمانی تنها راهی است که می تواند مشکلات شما را حل کند.
شاید مشاوره هم کارکرد نداشته باشد و همسرتان برای برطرف کردن شکش٬ نیاز به دارو درمانی داشته باشد.
شاید مغز او٬ بدون آنکه خودش بخواهد چنین فرمان هایی را صادر می کند، پس قبل از آنکه از زندگی مشترک تان ناامید شوید٬ چنین درمان هایی را امتحان کنید.
رازهای کنار آمدن با همسر شکاک
اتاق را که ترک می کنید سراغ تلفن همراه تان می رود و وقتی برای یک قرار دوستانه بیرون می روید٬ بارها و بارها با شما تماس می گیرد و اگر کمی بیش از انتظارش بیرون بمانید٬ پرس و جو هایش را شروع می کند.