اگر از غذاهای تکراری خستهاید و دنبال تنوع در برنامه غذاییتان هستید، با دستور پخت نخودفرنگی پلو یک غذای خوشمزه، مقوی و سالم که مواد اصلی آن سیب زمینی، برنج و نخودفرنگی است، همراه ما باشید.
شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هر روز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟» روبرو میشوید. البته باتوجه به تنوع بالای غذاهای سنتی و بینالمللی این سوال کمی عجیب است. با این حال همه ما حداقل هفتهای یک بار با این سوال مواجه میشویم. دلیلش شاید این باشد که از تکراری بودن برنامه غذایی خود خسته شدهایم و میخواهیم تنوعی در برنامه غذاییمان ایجاد کنیم.
اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه نخود فرنگی پلو که غذایی بسیار خوشمزه و مقوی و در عین حال دارای طعم جدیدی است، آشنا شوید. مواد اصلی نخود فرنگی پلو: برنج، نخود فرنگی، رب گوجه فرنگی و سیبزمینی است. البته در صورت تمایل میتوانید سبزی معطر هم به آن اضافه کنید و این غذا را مانند شویدپلو درست کنید. این غذای خوشمزه را میتوانید با گوشت قلقلی، گوشت قیمهای یا مرغ طبخ کنید.
مواد اولیه لازم برای تهیه نخود فرنگی پلو برای ۴ نفر
برنج: ۳ پیمانه
نخود فرنگی پخته: ۱/۵ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
کره سرد: ۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک یا تازه: ۴۰۰ گرم (در صورت دلخواه)
نمک: به میزان لازم
پودر تخم گشنیز: به میزان لازم
مواد اولیه لازم برای تهیه نخود فرنگی پلو با کوفته قلقلی
گوشت چرخ شده: ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
مواد اولیه لازم برای تهیه نخود فرنگی پلو با گوشت خورشتی
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
قرص استاک گوشت: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
مواد اولیه لازم برای تهیه نخود فرنگی پلو با فیله مرغ
فیله مرغ: ۱۶ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم