رژیم شوک یکی دیگر از شیوه های رژیم غذایی، مورد استفاده در جهان می باشد. اما آیا تا به حال در مورد رژیم شوک مطالعه داشته اید؟ آیا عوارض جانبی هم دارد؟
رژیم شوک چیست؟
همه رژیم های شوک ویژگی مشترکی دارند و با محدود کردن بیشترین میزان کالری دریافتی، یک روش کاهش وزن هستند.در این رژیم به طور معمول، به کاهش شدید کالری نیاز است و شما فقط بین 500 تا 1000 کالری در روز تغذیه می کنید.
بیشتر اوقات، روشهای سریع کاهش وزن مانند سم زدایی با آب میوه، دیورتیک ها یا قرص های رژیمی ترجیح داده می شوند. در حالی که مدت زمان رژیم های غذایی باهم متفاوت است اما رژیم های شوک سریع به کاهش وزن کمک می کنند. با این بخش همراه شوید تا با جزئیات و نکات مهم درباره این رژیم بیشتر آشنا شوید.
چگونه رژیم شوک ایجاد کنیم؟
همان طور که از نام رژیم های شوک پیداست، هدف آن ایجاد شوک در بدن با گرسنگی در سطح بی قرار شدن است. محدودیت شدید کالری معمولاً ظرف چند روز خود را نشان می دهد، اما بدن چربی را به عنوان سوخت نمی سوزاند، حتی اگر کاهش وزن سریع به نظر برسد.
در درجه اول از کربوهیدرات ذخیره شده به عنوان گلیکوژن استفاده کرده و از آنجایی که بدن گلیکوژن را مصرف می کند، به نظر می رسد کاهش وزن قابل توجه در چند روز اول رژیم غذایی، به مرور با اضافه شدن وزن به شما باز می گردد.