کافی موکا یک نوشیدنی چند لایه جذاب است که در روزهای پائیزی پیشنهاد می شود. این نوشیدنی برای کسانی که طعم تلخ قهوه را دوست ندارند یک انتخاب فوق العاده است.
طرز تهیه قهوه موکا یا همان کافی موکا
قهوه موکا از نوشیدنیهای گرم بر پایه اسپرسو است که از ترکیب سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بین دوستداران قهوه و شکلات که طعم تلخ قهوه را به تنهایی نمی پسندند، محبوبیت فراوانی دارد. در برخی کشورها کافی موکا را با نام موکاچینو می شناسند. در این بخش طرز آماده سازی کافه موکا را به سبک کافی شاپ ها و به صورت لایه لایه را به شما همراهان آشپزخانه آموزش دهیم.
برای آماده کردن قهوه موکا یا موکاچینوی خوشمزه ی خود، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید: پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند. قهوه را آماده کنید، برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید. برای درست کردن قهوه بدون دستگاه پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید. مقداری از شیر را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش نزدیک شود اما اجازه ندهید زیاد بجوشد. مقداری از شیر را برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید. برای تهیه کف شیر، شیر گرم (با دمای حدودا 60 درجه سانتیگراد) را در فرنچپرس بریزید و ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست میآید. می توانید با همزن دستی نیز کف شیر تهیه نمایید، بدین صورت که با استفاده از همزن دستی (لیسک) شیر گرم را به صورت رفت و برگشتی بزنید تا کف شیر حاصل شود. لیوانی را بردارید و ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید، سپس قهوه خوش عطر و سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید و در آخر کف شیر را اضافه کنید. برای تزئین می توانید از خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین استفاده نمایید. کافی موکا جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشدمواد لازم برای تهیه قهوه موکا
مواد لازم مقدار قهوه 30 میلی لیتر پودر شکلات 15 گرم پودر کاکائو 15 گرم شیر 100 میلی لیتر آب به مقدار لازم آموزش مرحله به مرحله تهیه قهوه موکا لایه لایه
مرحله اول:آماده کردن سس شکلات
مرحله دوم:دم کردن قهوه
مرحله سوم:آماده کردن شیر و فوم گیری
مرحله چهارم:سرو و تزئین کافه موکا
نکات مهم
نکات تکمیلی در مورد کافی موکا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کافی موکا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .