راهکار های درمانی زیادی برای ریزش مو وجود دارد. مقایسه معایب و مزایای این روش ها به شما برای انتخاب مناسب ترین تکنیک برای پرپشت شدن مو کمک میکند.
روش های جدید و روز دنیا برای درمان ریزش مو
درمان های مختلفی برای ریزش مو وجود دارد که شما می توانید آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و به انجام برسانید. درمان برای رشد مجدد مو ها به شدت رو به افزایش است و بسیاری از مردم به دنبال آخرین متدها هستند که در این قسمت از بهداشت و سلامت قصد داریم راجع به این روش ها صحبت کنیم.
تقویت و درمان سلول ساقه های مو
این نوع درمان کاملا منحصر به فرد است و درمانی است که برای رشد مو از آن استفاده می کنند.
مزایا:
- نیاز به جراحی یا برش خاصی ندارد
- التهاب پوست سر را کم می کند
- نتایج طولانی مدت دارد
- باعث افزایش چگالی و تراکم مو می شود
معایب:
- هزینه بالایی دارد
- نتایج آن منحصر به فرد نیست
- سازمان غذا و دارو آن را تایید نمی کند
- ممکن است باعث جهش ژنتیکی یا سرطان شود
- عوارض جانبی ناشناخته و زیادی دارد
- باعث زخم می شود
- پروسه آن طولانی است
روش کاشت رباتیک یک روش کاملاً اتوماتیک است که به دقت زیادی نیاز دارد اما زمان آن نسبت به کاشت های سنتی کمتر است. کاشت رباتیک در هند با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می شود. برای انجام این روش؛ از پلاکت فرد در خون بیمار استفاده می کنند تا فولیکول های مو را تحریک کند که باید مراحل به طور منظم و پشت سر هم انجام شود. به طوری که خون فرد را می گیرند و آن را از طریق سانتریفیوژ حاوی پلاسما می کنند سپس آن را به سر تزریق می کنند. این روش برای افرادی مناسب است که در دهه 30 سالگی هستند و کچل شدهاند و خانم هایی که به خاطر یائسگی مو های خیلی نازکی دارند. در مزوتراپی مجموعه ای از تزریقات را در لایه میانی پوست انجام می دهند که این ماده تزریق شده حاوی مواد معدنی، ماده بی حسی، ویتامین ها و دیگر مواد شیمیایی است که بستگی به فرمولاسیونی دارد که پزشک تجویز می کند که این مواد شیمیایی سلول های چربی را درمان می کنند. مزوتراپی عموماً نیاز به جلسات درمانی پشت سر هم دارد و سلول های مرده از روی پوست حذف می شوند. مزوتراپی یک درمان مکمل هم محسوب می شود. پزشکان در مزوتراپی برای افراد مختلف با توجه به شرایطی که دارند، فرمول متفاوتی را در نظر می گیرند اما معمولا اکثر افراد از نتایج آن رضایت دارند. بوتاکس مو به درمانی گفته می شود که مو ها را به صورت عمقی نرمکننده می زنند و از یک محصول استفاده می کنند که حاوی بوتاکس است. فیلر فواید بسیار زیادی دارد؛ باعث براق شدن مو می شود و به طور کل ظاهر موهای شما را زیباتر می کند و یک درمان بسیار عالی برای مو های نازک است. ممکن است عوارض جانبی مثل قرمز شدن، جوش، خارش یا کبودی خفیف را به همراه داشته باشد. حقایقی از زندگی آنجلینا جولی که شاید ندانیدبیشتر خیانت ها از اینجا شروع میشه! این مطلب مفید بود ؟20 توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .کاشت مو رباتیک با دستگاه
مزایای کاشت رباتیک:
معایب:
پلاسما درمانی
مزایا:
معایب:
مزوتراپی
مزایا:
معایب:
بوتاکس مو
مزایا:
معایب:
فیلر مو
مزایای فیلر مو:
معایب: