شرایط نگهداری گل شمشاد طلایی در منزل یا آپارتمان همراه با نحوه پرورش تکثیر و رفع آفات آن – خاک کود نور و آبیاری مناسب برای نگهداری گیاه شمشاد را در این مقاله خواهیم پرداخت.
در ادامه معرفی گیاهان همواره سبز و مقاوم ، در این قسمت قصد داریم به معرفی گیاهی دیگر بپردازیم. گیاهی که از جمله گیاهان همواره سبز است و می توان با هرس کردن آن زیبایی آن را چند برابر کرد. نام این گیاه زیبا شمشاد رسمی است. شمشاد را بسیار زیاد در حاشیه پیاده رو ها یا در پارک ها و فضاهای سبز دیده اید. این گیاه زیلبا می تواند در انواع خاک ها و در شرایط محیطی مختلف رشد کند و به نگهداری زیادی نیاز ندارد و بسیار کم توقع است.
همین ویژگی ها علاوه بر زیبایی سبب محبوببیت روز افزون ن در بین مردم شده است و در سراسر جهان به صورت گسترده از شمشاد به عنوان یک گیاه تزیینی برای زینت بخشیدن به فضاهای بیرون و باغچه ها استفاده می شود. در بخش بعدی می خواهیم این گیاه را به صورت کامل برای شما معرفی کنیم و شرایط پرورش و نگهداری از آن را توضیح دهیم. اگر علاقمند به دانستن نکاتی مهم برای نگهداری از این گیاه هستید با ما همراه باشید.
شمشماد با نام علمی Euonymus japonicus و نام انگلیسی Euonymous از جمله گیاهان بسیار زیبا و دارای بیش از 176 گونه متفاوت و شناخته شده است که آن را در دسته بندی گیاهان زینتی قرار می دهند. شمشاد از گیاهان بسیار سبز است و می توان هر زمان که رشد زیادی داشت برای زیبا تر کردن شاخه های اضافی این گیاه را هرس نمود تا علاوه بر زیبایی بیشتر رشد مناسب تری نیز داشته باشد.
شمشاد از خانواده Celastraceae بوده و بومی شمال آفریقا و جنوب آسیا از انگلستان تا شمال موروکو تا برخی نواحی مدیترانه ای است. از نام های دیگر این گیاه می توان به دوک ژاپنی نیز اشاره نمود. این گیاه به صورت درخت و درختچه های زینتی نیز موج.د است و می تواند تا ارتفاع 9 متری نیز رشد کند.