داشتن شجاعت برای هر فردی مهم و حائز اهمیت است و اغلب والدین علاقه مند هستند که کودکی شجاع و جسور داشته باشند، روش های مناسبی برای تربیت کودک شجاع وجود دارد.
روش های تربیت کودک شجاع از راه درست
کودکان و نوجوانان امروزه در دنیایی بزرگ می شوند که به طور فزاینده ای در رقابت هستند و مقایسه خواهند شد. درک این موضوع بسیار آسان است که کسانی که موفقیت و خوشبختی کسب کرده اند به طور حتم قوی و باهوش بوده اند. حقیقت این است که هیچ یک از ما با ژن موفقیت یا خوشبختی متولد نشده ایم. موارد بسیاری وجود دارد که منجر به موفقیت و خوشبختی می شود اما یکی از قدرتمندترین آن ها شجاعت است.
در پشت همه موفقیت ها ؛ شکست ها و تغییرات غیر منتظره ای وجود دارند. بدون استثنا این قضیه برای شجاعت نیز صدق می کند. برای شجاعت لازم است روش های کسب آن را دانست که در این قسمت به آن ها اشاره خواهد شد :
آموزش به کودکان برای شجاع بودن :شجاعت چیست ؟
یکی از مهم ترین چیزهایی که برای کودکان و نوجوانان مهم است تا بدانند این است که شجاع بودن همیشه با شجاعت احساس نمی شود. همانطور که در این بخش از نمناک می خوانید شجاعت غالبا از دید بیرونی نیرومند بوده و با اعتماد به نفس به نظر می رسد گاهی اوقات نیز بی پروا یا هیجانی بنظر می رسد اما از دید درونی می تواند ترسناک و غیر قابل پیش بینی باشد که عموما باترس، تردید و یا اضطراب همراه است. شجاعت از دید بیرونی و درونی متفاوت است و دلیلش هم آن است که شجاعت و ترس همیشه در کنارهم هستند زیرا اگر ترسی نباشد نیازی به شجاعت نخواهد بود.
شجاعت درونی سبب اضطراب و ترس می شود همین امر سبب می شود تا خودمان را تحت فشار قرار داده و کارهایی را انجام دهیم که احساس دشواری یا ریسک پذیری آن ها را داریم. گاهی اوقات شجاعت فقط برای چند ثانیه اتفاق میافتد پس لازم است به اندازه کافی شجاع بود.
مهم است که کودکان در مورد شجاعت آگاهی داشته باشند اما ممکن است اثرات آن فورا مشاهده نشود. شجاعت ممکن است به معنای مهربانی با فردی که تازه وارد کلاس محسوب می شود باشد، یا تلاش برای آموختن چیز جدید و یا صحبت در مورد آن چه که به آن اعتقاد دارید. غالبا این امور با تشویق همراه نمی شوند و یا اگر باشند به ندرت اتفاق می افتند.