از کار افتادن ضربان قلب جنین یکی از شایع ترین دلایل سقط است. شناخت و آگاهی از دلایل ایست قلب جنین میتواند مانع این اتفاق ناگوار شود.
ایست و قطع ناگهانی ضربان قلب جنین
زمانی که ضربان قلب جنین می ایستد، معمولا سقط جنین رخ می دهد و سقط جنین نیز یک پدیده رایج در خانم ها است که واقعا ناراحت کننده می باشد و فرد هم از لحاظ روحی و هم جسمی دوران سختی را سپری می کند و در اکثر موارد سقط جنین هیچ ربطی به مادر ندارد.
ایستادن ضربان قلب کودک نیز معمولا به علت های مختلفی مثل رشد نامناسب و ناسالم جنین رخ می دهد. اگر شما هم قربانی سقط جنین هستید، می توانید دلایل سقط جنین را در این بخش از بارداری و نوزاد پیدا کنید.
دلیل ایست قلبی جنین در رحم مادر
گفتنی است چنانچه جنین تأخیر رشد داشته باشد و جریان خون رسانی جفت کافی نباشد ایست قلبی در رحم مادر رخ میدهد.
معمولا برای اولین بار در سونوگرافی می توانند صدای ضربان قلب جنین را بشنوند اما گاهی اوقات با مراجعه دوم هیچ چیز از ضربان قلب جنین متوجه نخواهند شد که در این مواقع سقط جنین رخ داده است که سقط جنین معمولا در هفته 12 بارداری اتفاق می افتد.
یکی از رایج ترین نشانه های سقط جنین، خونریزی است که این خونریزی معمولا همراه با تب، کمردرد، شکم درد و یا انقباضات جدید نیز همراه است و نوع دیگری سقط جنین نیز وجود دارد که کاملا سخت تر است و به آن از دست دادن نوزاد می گویند.
در این نوع سقط جنین، جنین پشت دهانه بسته رحم گیر می کند و هیچ علامت و نشانه ای وجود نخواهد داشت و فرد خونریزی ندارد و به همین دلیل شناسایی آن سخت است و تنها زمانی می توان آن را فهمید که جنین بیرون بیاید و پزشکان معمولا از روی علائمی مثل ضربان نداشتن قلب در سونوگرافی، لکه بینی و یا انقباضات بسیار شدید این مشکل را تشخیص می دهند.