سوفله مرغ یکی از غذاهای بینالمللی و مدرن است که از ترکیب مرغ پخته با تخم مرغ، پنیر پیتزا، سس مایونز و سبزیجات تهیه شده است.
سوفله یک غذای فرانسوی و به معنای «پف کردن» است. سوفله هم به صورت غذا و هم به صورت دسر تهیه میشود؛ اما وجه اشتراک همه سوفلهها در این است که برای تهیه آنها زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت جداگانه هم میزنند تا پف کنند؛ سپس آنها را با مواد دیگر ترکیب میکنند. موادی که داخل سوفله به کار میرود، باید حتما به صورت خیلی ریز خرد شده باشند.
سوفله مرغ یکی از انواع سوفلههاست که از ترکیب مرغ پخته با تخم مرغ و پنیر پیتزا تهیه میشود، و غذایی بسیار ساده، خوشمزه و مدرن است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوفله مرغ در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر پیتزا: نصف لیوان
سس مایونز: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم