«پذیرش اینکه یک دختر ۲۲ ساله به همراه خانواده برای گردش و مهمانی به تهران آمده باشد، و با سرنوشت مهسا مواجه شود، برای افکار عمومی مطلقا قابل پذیرش نیست. او هم دختر ما است. بنابراین، چنین رخدادی تبعات بسیار منفی بر روان جمعی شهروندان ایرانی برجای خواهد گذاشت، اما کسی نیست که حداقلی از پاسخگویی را نیز داشته باشد.»
ماجرای بازداشت دختر ۲۲ ساله به نام مهسا امینی توسط ماموران گشت ارشاد و پس از ۲ ساعت انتقال او از وزرا به بیمارستان کسری، در دو روز گذشته، سطحی گسترده از واکنش چهرهها و کاربران شبکههای اجتماعی را به همراه داشته است.
عصر روز سهشنبه ماموران گشت ارشاد «مهسا امینی» را در بزرگراه شهید حقانی همراه با بردارش که در محل حاضر بوده بازداشت میکنند. ماموران به برادرش «کیارش» میگویند، مهسا را برای یک ساعت کلاس توجیهی و آموزشی به پلیس امنیت اخلاقی در خیابان وزرا میبرند، اما دوساعت بعد کیارش شاهد خروج یک آمبولانس از وزرا است که در آن خواهر به کما رفتهاش حضور دارد.
در چند روز گذشته سطحی گسترده از چهرههای سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی نسبت به اتفاقی که برای مهسا امینی رخ داده، واکنش نشان دادهاند. کاربران شبکههای اجتماعی نیز در سطحی وسیع به ماجرای این دختر ۲۲ ساله سقزی پرداختهاند. در چنین شرایطی اکنون مساله این است که این رخداد چه تبعات اجتماعی را میتواند به همراه داشته باشد و تا چه اندازه این رخداد میتواند بر اعتماد عمومی لطمه وارد کند؟
در راستای پیگیری هر چه بیشتر تبعات و ابعاد ماجرای «مهسا امینی» با عباس عبدی، فعال سیاسی گفتگو کرده است که در ادامه میخوانید: