لیفت مژه و اکستنشن مژه راه حلهای رایج تری هستند که شاید نام آنها را شنیده باشید. اما جراحی کاشت مژه روش دیگری است که برای بهبود ظاهر مژههای کم پشت استفاده میشود. برخلاف لیفت و اکستنشن، این روش در صورت انجام صحیح توسط جراح، نتایج دائمیتری را ارائه میدهد.
در حالی که انجام جراحی پیوند مژه ممکن است ترسناک به نظر برسد، کارشناسان این حوزه به ما اطمینان میدهند که آنقدرها هم خطرناک نیست.
به نقل از healthline، این روش به سادگی شامل انتقال مو از یک قسمت بدن و پیوند آن به ناحیه پلک است.
جراحی کاشت مژه چیست؟
دکتر گری لینکوف، جراح پلاستیک توضیح میدهد که جراحی کاشت مژه شامل برداشت مو از یک قسمت بدن (معمولاً پشت سر) به ناحیه مژه (پلک بالا یا پایین) است تا ظاهری پرتر و بلندتر به مژهها دهد.
در حالی که بسیاری جراحی پیوند مژه را برای اهداف زیبایی در نظر میگیرند، لینکوف گفت که این تکنیک جدید برای کسانی که ضربه به ناحیه چشم یا سوختگی را تجربه کرده اند نیز مفید است.
به همین ترتیب، به گفته دکتر ریاد رومی، جراح زیبایی، افرادی که دارای مژههای ژنتیکی کوتاه هستند و همچنین افرادی که مبتلا به تریکوتیلومانیا هستند (یک اختلال روانی که با چیدن موهای مژه همراه است) نیز ممکن است کاندیدهای خوبی برای این نوع از جراحی باشند.
ماندگاری مژههای کاشته شده چقدر است؟
بر خلاف اکستنشن مژه که هر ۶ تا ۸ هفته یکبار نیاز به ترمیم دارد، کاشت مژه نتایج دائمیتری را تضمین میکند، زیرا نوعی جراحی کاشت مو است.
با این حال، متخصص چشم پزشک و جراح پلاستیک چشم، رونا سیلکیس، توضیح داد که پس از جراحی، مژهها باید مرتباً نگهداری شوند. این به این دلیل است که آنها میتوانند رشد کنند و ممکن است نیاز به پیرایش و اصلاح داشته باشند.
مژهها پس از جراحی نیاز به مراقبت مداوم دارند. به یاد داشته باشید، موهای مژه پیوندی در واقع موهای سر هستند، به این معنی که میتوانند در جهات مختلف رشد کنند.